Goodyear maakwijze dwarsdoorsnedeBij schoenen die 'Goodyear' gemaakt zijn wordt de schacht tegelijk met een lederen rand aan de lederen binnenzool genaaid. Op deze binnenzool zit namelijk een lip of brug waaraan de schacht vastgenaaid wordt. 

Vervolgens wordt de kurkvulling aangebracht, waarna tenslotte de loopzool aan de eerdergenoemde rand wordt genaaid. Goodyear schoenen zijn dus dubbel-genaaid.

Met deze maakwijze is er een goede en stevige verbinding tussen de zool en het bovenleer. Ook is de schoen goed buigzaam.

Schoenmaker Gerben van de Glind is gespecialiseerd in het repareren van schoenen met de Goodyear maakwijze. Hieronder ziet u elke stap van deze reparatie tot en met het eindresultaat: uw schoenen zijn weer als nieuw!

Reparatie Schoenen 1 Versleten Zolen Verwijderd  Reparatie Schoenen 2 Langzolen Onder Schoenen Persen  Reparatie Schoenen 3 Zolen In Model Schuren  Reparatie Schoenen 4 Groef Infrezen Voor Aflappen  Reparatie Schoenen 5 Origineel Aflappen Met Landis Aflapper  Reparatie Schoenen 6 Schoenen Afwerken En Poetsen  Reparatie Schoenen 7 Eindresultaat

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie | sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route

t: 0341-353996
e: 

facebook-app-logo.png