Goodyear maakwijze dwarsdoorsnedeBij schoenen die 'Goodyear' gemaakt zijn wordt de schacht tegelijk met een lederen rand aan de lederen binnenzool genaaid. Op deze binnenzool zit namelijk een lip of brug waaraan de schacht vastgenaaid wordt. 

Vervolgens wordt de kurkvulling aangebracht, waarna tenslotte de loopzool aan de eerdergenoemde rand wordt genaaid. Goodyear schoenen zijn dus dubbel-genaaid.

Met deze maakwijze is er een goede en stevige verbinding tussen de zool en het bovenleer. Ook is de schoen goed buigzaam.

Schoenmaker Gerben van de Glind is gespecialiseerd in het repareren van schoenen met de Goodyear maakwijze. Hieronder ziet u elke stap van deze reparatie tot en met het eindresultaat: uw schoenen zijn weer als nieuw!

Reparatie Schoenen 1 Versleten Zolen Verwijderd Reparatie Schoenen 2 Langzolen Onder Schoenen Persen Reparatie Schoenen 3 Zolen In Model Schuren Reparatie Schoenen 4 Groef Infrezen Voor Aflappen Reparatie Schoenen 5 Origineel Aflappen Met Landis Aflapper Reparatie Schoenen 6 Schoenen Afwerken En Poetsen Reparatie Schoenen 7 Eindresultaat

Wij hebben de beste machines om er voor te zorgen dat uw schoen weer naar zijn originele staat kan worden teruggebracht. Onder andere door onze Landis aflapper zijn wij in staat om Goodyear gerepareerde schoenen weer van originele stiksels te voorzien.

Wij laten u graag zien hoe we ook uw Goodyear schoenen perfect kunnen repareren. Kom snel langs met uw schoenen in onze winkel aan de Achterstraat 16 in Putten voor vrijblijvend advies.

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie & Sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route
t: 0341-353996
e: 

facebook-app-logo.png