schoenmakersgildeSchoenreparatie Van de Glind is lid van de Stichting Schoenmakers Gilde.

U zult zich afvragen of een Schoenmakers Gilde nog wel van deze tijd is. Tegenwoordig is kwaliteit immers heel vanzelfsprekend.
Toch loert er voor u als eindgebruiker altijd het gevaar, dat die vanzelfsprekende kwaliteit niet geleverd wordt.
Om u daarvoor te beschermen is in Nederland de unieke stichting Schoenmakers Gilde in het leven geroepen. Binnen deze stichting is de hele schoenenketen vertegenwoordigd.

Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van schoenmakers, toeleveranciers van de schoenmakers, schoenwinkeliers en schoenfabrikanten.

Keuringen

Het Schoenmakers Gilde keurt op vrijwillige basis schoenmakers. De goedgekeurde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Inmiddels zijn meer dan 300 schoenmakers in Nederland goedgekeurd. Voor u als consument heeft het nu nog meer zin om kwaliteitsschoenen te kopen. U bent immers verzekerd van een deskundige reparatie. Bovendien is het laten repareren van schoenen milieuvriendelijk, omdat uw schoenen langer mee gaan.

Ook Schoenreparatie Van de Glind is een goedgekeurde Gilde schoenmaker. Wij worden regelmatig herkeurd en beschikken via de stichting over actuele vakinformatie, zodat de kwaliteit van de schoenreparaties gewaarborgd blijft.

Originele materialen van Van Lier, Van Bommel en Floris van Bommel

Omdat wij lid zijn van het Schoenmakers Gilde, hebben we het exclusieve recht op het gebruik van schoenonderdelen van de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten zoals Van LierVan Bommel en Floris van Bommel. De fabrikanten hebben zodoende de zekerheid, dat hun originele materialen verantwoord verwerkt worden.

 

vanlier_logo.png

Van Bommel logo florisvanbommel_logo.png

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie & Sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route
t: 0341-353996
e: 

Facebook    Instagram


Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00 - 17.30
Woensdag   9.00 - 17.30
Donderdag   9.00 - 17.30
Vrijdag   9.00 - 17.30
Zaterdag   9.00 - 12.00 

gerben vd glind