Dubarry reparatie met originele zolen

Op zoek naar een gecertificeerde schoenmaker voor Dubarry reparatie en onderhoud? Van de Glind Schoenreparatie is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van outdoor laarzen van het merk Dubarry. Maar ook voor laarzen andere merken zoals Le Chameau en Magellan & Ulloy kunt u uiteraard bij ons terecht. 
Zijn de zolen van uw outdoor laarzen kapot of versleten? Of is het onderwerk poreus geworden en niet meer helemaal waterdicht? Wij maken uw laarzen weer als nieuw! 
Ook kunnen we uw laarzen grondig reinigen en verzorgen zodat ze er weer perfect uitzien!

Dubarry reparatie met originele onderdelen

Van de Glind Schoenmaker Putten Dubarry reparatie met originele onderdelenVan de Glind Schoenreparatie behoort tot de selecte groep schoenmakers die is geautoriseerd om Dubarry outdoorlaarzen met originele Dubarry onderwerken te repareren. 
Maar indien gewenst kunnen wij ook het complete onderwerk vervangen door een topkwaliteit Vibram onderwerk.

Onderhoud outdoor laarzen

Regelmatig onderhoud van uw laarzen kunt u uiteraard ook zelf doen. Van de Glind heeft een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen op voorraad. We adviseren u graag over het onderhoud en de producten die u hiervoor het beste kunt gebruiken. 
Op de website van Dubarry vindt u diverse tips voor reiniging en onderhoud. Ook kunt u daar een handig overzicht met onderhoudsvoorschriften downloaden.

Wilt u weten hoe wij uw laarzen weer in topconditie kunnen brengen? Neem uw laarzen mee en loop gerust binnen in onze winkel aan de Achterstraat 16 in Putten. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor meer informatie. We zijn tijdens openingsuren te bereiken op 0341-353996.

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie & Sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route
t: 0341-353996
e: 

Facebook    Instagram


Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00 - 17.30
Woensdag   9.00 - 17.30
Donderdag   9.00 - 17.30
Vrijdag   9.00 - 17.30
Zaterdag   9.00 - 12.00