Wat kunnen wij allemaal herstellen?

Een schoenmaker kan meer dan je denkt!

Je schoenen zijn heel belangrijk voor je, niet alleen om lekker op te kunnen lopen, maar ook voor je imago, voor je uiterlijk. Je schoenen zijn een onderdeel van jou, die zijn het niet waard om weg te doen. Die moet je laten repareren!

Dubarry-schoenmaker-putten-dubarryreparatie-reparatie-schoenreparatie-laarzen-outdoorlaarzen-vandeglind

Dubarry reparatie en onderhoud outdoor laarzen

Op zoek naar een gecertificeerde schoenmaker voor Dubarry reparatie en onderhoud? Van de Glind

Schoenreparatie is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van outdoor laarzen van het merk Dubarry. Maar ook voor laarzen andere merken zoals Le Chameau en Magellan & Ulloy kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Van-de-Glind-Putten-reparatie-Santoni

Reparatie Schoenen Magnanni & Santoni

Schoenmaker Gerben van de Glind repareert ook schoenen van premium merken, zoals het Spaanse Magnanni en Italiaanse Santoni.
Hieronder ziet u enkele foto’s van het binnenwerk en de zolen voor de reparatie tot en met het eindresultaat: uw kostbare schoenen zijn weer als nieuw! Klik op de foto’s voor een grotere versie.

Reparatie schoenen met Goodyear maakwijze

Bij schoenen die ‘Goodyear’ gemaakt zijn wordt de schacht tegelijk met een lederen rand aan de lederen binnenzool genaaid. Op deze binnenzool zit namelijk een lip of brug waaraan de schacht vastgenaaid wordt. 
Vervolgens wordt de kurkvulling aangebracht, waarna tenslotte de loopzool aan de eerdergenoemde rand wordt genaaid. Goodyear schoenen zijn dus dubbel-genaaid.

Scroll naar boven