Goodyear-maakwijze-dwarsdoorsnede-vandegllind-putten-schoenreparatie

Reparatie schoenen met Goodyear maakwijze!

Bij schoenen die ‘Goodyear’ gemaakt zijn wordt de schacht tegelijk met een lederen rand aan de lederen binnenzool genaaid. Op deze binnenzool zit namelijk een lip of brug waaraan de schacht vastgenaaid wordt. 
Vervolgens wordt de kurkvulling aangebracht, waarna tenslotte de loopzool aan de eerdergenoemde rand wordt genaaid. Goodyear schoenen zijn dus dubbel-genaaid.
Met deze maakwijze is er een goede en stevige verbinding tussen de zool en het bovenleer. Ook is de schoen goed buigzaam.

Schoenmaker Gerben van de Glind is gespecialiseerd in het repareren van schoenen met de Goodyear maakwijze. Hieronder ziet u elke stap van deze reparatie tot en met het eindresultaat: uw schoenen zijn weer als nieuw!

Beschikken de beste machines!

Wij hebben de beste machines om er voor te zorgen dat uw schoen weer naar zijn originele staat kan worden teruggebracht. Onder andere door onze Landis aflapper zijn wij in staat om Goodyear gerepareerde schoenen weer van originele stiksels te voorzien.

Wij laten u graag zien hoe we ook uw Goodyear schoenen perfect kunnen repareren. Kom snel langs met uw schoenen in onze winkel aan de Achterstraat 16 in Putten voor vrijblijvend advies.

Scroll naar boven