Je schoenen zijn heel belangrijk voor je, niet alleen om lekker op te kunnen lopen, maar ook voor je imago, voor je uiterlijk. Je schoenen zijn een onderdeel van jou, die zijn het niet waard om weg te doen. Die moet je laten repareren!

Schoenmaker Gerben van de Glind repareert ook schoenen van premium merken, zoals het Spaanse Magnanni en Italiaanse Santoni.

Hieronder ziet u enkele foto's van het binnenwerk en de zolen voor de reparatie tot en met het eindresultaat: uw kostbare schoenen zijn weer als nieuw! Klik op de foto's voor een grotere versie.

Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen 01 80x60 Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen 02 80x60 Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen 03 80x60 Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen 04 80x60 Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen 06 80x60

Benieuwd wat we met uw schoenen kunnen doen? Loop gerust binnen in onze winkel aan de Achterstraat 16 in Putten voor vrijblijvend advies of bel ons tijdens

Dubarry reparatie met originele zolen

Op zoek naar een gecertificeerde schoenmaker voor Dubarry reparatie en onderhoud? Van de Glind Schoenreparatie is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van outdoor laarzen van het merk Dubarry. Maar ook voor laarzen andere merken zoals Le Chameau en Magellan & Ulloy kunt u uiteraard bij ons terecht. 
Zijn de zolen van uw outdoor laarzen kapot of versleten? Of is het onderwerk poreus geworden en niet meer helemaal waterdicht? Wij maken uw laarzen weer als nieuw! 
Ook kunnen we uw laarzen

Goodyear maakwijze dwarsdoorsnedeBij schoenen die 'Goodyear' gemaakt zijn wordt de schacht tegelijk met een lederen rand aan de lederen binnenzool genaaid. Op deze binnenzool zit namelijk een lip of brug waaraan de schacht vastgenaaid wordt. 

Vervolgens wordt de kurkvulling aangebracht, waarna tenslotte de loopzool aan de eerdergenoemde rand wordt genaaid. Goodyear schoenen zijn dus dubbel-genaaid.

Met deze maakwijze is er een goede en stevige verbinding tussen de zool en het bovenleer. Ook is de schoen goed

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie & Sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route
t: 0341-353996
e: 

Facebook    Instagram


Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00 - 17.30
Woensdag   9.00 - 17.30
Donderdag   9.00 - 17.30
Vrijdag   9.00 - 17.30
Zaterdag   9.00 - 12.00 

reparaties