Autosleutel bijmaken

Autosleutel nodig? Gewoon bij Van de Glind! Sneller èn veel goedkoper dan de autodealer!

Onze sleutelservice stopt niet bij de gewone huis-, kluis- en fietssleutels. Met behulp van moderne apparatuur kunnen we ter plekke autosleutels van de meest gangbare merken en typen auto’s dupliceren.autosleutel met transponder bijmaken sleutelservice Van de Glind Putten

De geavanceerde Silca M-Box maakt het zelfs mogelijk om sleutels met een ‘transponder’ te kopiëren en te programmeren. Dit kunnen we doen voor meer dan 90% van de autosleutels die op de markt beschikbaar

OXLOC sleutelWilt u een extra huissleutel laten maken? Van de Glind in Putten biedt ook een professionele sleutelservice.
Met behulp van onze speciale apparatuur maken wij in de meeste gevallen binnen enkele minuten een nieuwe sleutel. Ook als het om een codesleutel of sleutel op nummer gaat. Klaar terwijl u wacht!

Certificaatsleutel of patentsleutel

certificaatsleutel.png

Sommige sleutels zijn gepatenteerd of gecertificeerd. Dat betekent dat de sleutel alleen op vertoon van het certificaat gedupliceerd kan worden, of bij de

fietssleutel bijmaken

Naast huissleutels en autosleutels kan Sleutelservice Van de Glind Putten natuurlijk ook andere sleutels bijmaken.
Denk aan een kluissleutel of fietssleutel (o.a. Abus, AXA en Trelock). Handig als reservesleutel!

Wilt u weten of ook uw fietssleutel of kluissleutel kan worden bijgemaakt? Kom dan even langs of bel ons tijdens openingsuren op 0341-353996.

MenC-logo.pngVan de Glind Schoenreparatie en Sleutelservice is dealer van M&C veiligheidsproducten. 
M&C biedt een ruime keuze aan cilinderssloten en security bars. En allemaal met vijf jaar garantie. Voor elke deur en ieder raam is er een oplossing. Vaak zijn er zelfs meerdere mogelijkheden.
Al deze producten voldoen minstens aan de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw® (SKG®) en Politie Keurmerk Veilig Wonen® (PKVW®). 

Wij helpen u graag verder! Heeft u nog vragen? Loop gerust eens binnen in

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie & Sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route
t: 0341-353996
e: 

Facebook    Instagram


Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00 - 17.30
Woensdag   9.00 - 17.30
Donderdag   9.00 - 17.30
Vrijdag   9.00 - 17.30
Zaterdag   9.00 - 12.00